Polyurean ominaisuuksia

Polyurea-tuotteilla on ainutlaatuiset fyysiset ominaisuudet, jotka muodostavat ihanteellisen suojan mm. korroosiota, iskuja, hankausta, saasteita, kosteutta, ennenaikaista kulumista sekä useimpia kemikaaleja, liuottimia ja happoja vastaan. Polyureapinnoite on hyvin elastinen (200 % - 1000 %) tuote sekä hyvin kestävä sekä iskuja ja mekaanista rasitusta vastaan. Polyurealla on erinomaiset vedeneristys- ja ruostesuojaominaisuudet ja se kestää erinomaisesti sekä korkeita että matalia lämpötiloja. Nopea kuivumisaika (jopa 5 sekuntia) mahdollistaa kohteen nopean käyttöönoton pinnoituksen jälkeen. Pinnoitus muodostaa saumattoman pinnan, joka ei menetä ominaisuuksiaan ja on helppo pitää puhtaana.

Mihin polyurea soveltuu?

Polyurea soveltuu useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin eri teollisuuden aloilla ja se on erinomainen ratkaisu erilaisiin pinnoitusongelmiin, laskemaan teollisuuden huoltokustannuksia, pidentämään kohteiden käyttöikää ja ehkäisemään tulevia ongelmia.

Polyurea sopii käytännössä kaiken suuntaisille sekä uusille tai vanhoille pinnoille ja se saadaan myös tarttumaan lähes mille pinnalle tahansa kuten metalliin, alumiiniin, puuhun, betoniin ja kuitukankaaseen. Tämä tekee polyureasta usein ylivoimaisen vaihtoehdon valittaessa suojaavaa pinnoitetta teollisuuden tarpeisiin.

Esimerkiksi säiliöiden ja erilaisten altaiden pinnoitus onnistuu polyurealla erinomaisesti, koska sille saadaan erinomaiset ominaisuudet erilaisia kemikaaleja ja teollisuuden nesteitä vastaan. Polyurea saadaan kestämään erinomaisesti sekä happoja (rikki-, typpi-, kloorihapot, jne.) että emäksisiä kemikaaleja (esim. natrium- ja kaliumhydroksidi). Polyurealla on myös useita erinomaisia käyttökohteita laiva- ja satamateollisuudessa.

Pintamestareiden menetelmä polyureapinnoituksissa

Polyureapinnoitus on erinomainen ja useimmiten paraskin vaihtoehto teollisuuden pinnoituksiin, mutta pelkkä hyvä pinnoite ei missään tapauksessa riitä, vaan onnistuneeseen lopputulokseen tarvitaan aina kokemuksen tuomaa osaamista, tinkimätöntä laadunvalvontaa, työn / työnjohdon tehokkuutta sekä täydellisyyteen hiottu menetelmä.

Polyureapinnoitteet tarttuvat oikein valittujen laadukkaiden primereiden avulla hyvin käytännössä mille tahansa pinnalle, kunhan pohjatyöt on tehty kunnolla. Menetelmässämme pinnoitteen soveltuvuus tarkastetaan aina tapauskohtaisesti ja käytettävä pinnoite valitaan huolellisesti kohteen vaatimusten mukaan. Puhtaan polyurean lisäksi tuoteperheessä on olemassa liuta hybridituotteita, joilla on kullakin hieman eri ominaisuudet. Oikea tuote / sekoitus valitaan aina ammattitaidolla yhdessä asiakkaan, urakoitsijan ja valmistajan kanssa

Periaatteenamme on tehdä 100 % laatua alusta asti ja usein tämä tarkoittaa vanhan pinnoitteen täydellistä poistoa, huolellista tasoitustyötä sekä oikeanlaisten pinnoitusolosuhteiden luomista telttojen ym. suojausten avulla. Asennus voidaan kokemuksemme ansiosta tehdä tarvittaessa vaativissakin olosuhteissa. Itse työ tapahtuu huippuunsa hiotun menetelmän, kokeneen työnjohdon ja tehokkaiden urakkaporukoiden ansiosta nopeasti, minkä ansiosta kohteen varsinainen toiminta häiriintyy mahdollisimman vähän.

 

näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva
näytä kuva